Havacılık Yönetimi

Pandemi Sonrası Uygulamalı Bilimler Fakültesi Bölümlerinin Geleceğine Bir Bakış

Uygulamalı Bilimler Fakültesi Bölüm Başkanlarının katılımıyla "Pandemi Sonrası Uygulamalı Bilimler Fakültesi Bölümlerinin Geleceği" adlı söyleşi İGÜ Sürekli Eğitim Merkezi kapsamında gerçekleşti.

Uygulamalı Bilimler Fakültesi Bölüm Başkanlarının katılımıyla gerçekleşen, ''Pandemi Sonrası Uygulamalı Bilimler Fakültesi Bölümlerinin Geleceği'' adlı söyleşi İGÜ Sürekli Eğitim Merkezi Youtube kanalında yer almaktadır. Söyleşide İGÜ Havacılık Yönetimi Bölümü Başkanı Doç. Dr. Sezer Cihan Günaydın’ın pandemi sonrası havacılık sektörünün gelişimi ve havacılık sektöründe kariyer fırsatları hakkında görüşleri yer almaktadır.