İngilizce Mütercim ve Tercümanlık

“Sektör-Öğrenci Buluşması (Konferans Çevirmenliği)” Adlı Bölüm Etkinliği Gerçekleştirildi!

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi İngilizce Mütercim ve Tercümanlık Bölümü tarafından düzenlenen “Sektör-Öğrenci Buluşması (Konferans Çevirmenliği)” adlı bölüm şeyleşisi başarıyla gerçekleştirildi!

UBF - İngilizce Mütercim ve Tercümanlık Bölümü tarafından 26 Mayıs 2023 tarihinde saat 18:00-19:30 saatleri arasında, “Sektör-Öğrenci Buluşması (Konferans Çevirmenliği)” adlı bölüm etkinliği, alanında uzman Nedime Mercangöz’ün katkılarıyla gerçekleştirildi. İngilizce Mütercim ve Tercümanlık Bölüm öğrencilerinin yoğun katılım sağladığı çevrimiçi etkinlikte, konferans çevirmenliği hakkında bilgi alışverişi yapıldı.