İngilizce Mütercim ve Tercümanlık

“Yapay Zeka Çağında Teknoloji bilgisi ve Yeni Çeviri Becerileri” Başlıklı Söyleşi Gerçekleştirildi!

İngilizce Mütercim ve Tercümanlık bölümü tarafından düzenlenen söyleşi, 20 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirildi.

UBF İngilizce Mütercim ve Tercümanlık bölümü tarafından düzenlenen “Yapay Zeka Çağında Teknoloji bilgisi ve Yeni Çeviri Becerileri” başlıklı söyleşi, 20 Aralık 2023 Çarşamba günü A Blok E209’da gerçekleştirildi. İngilizce Mütercim ve Tercümanlık bölümü öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, Dragoman Dil Çözümleri şirketinin kurucusu Ümit Özaydın katılımcı olarak yer aldı. Bir çevirmenin yapay zeka çağında ihtiyaç duyacağı teknoloji bilgisi ve yeni çeviri becerileri hakkında bilgilendirme yapan Ümit Özaydın, etkinlik sonunda gelen soruları yanıtladı.