Yeni Medya ve İletişim

Uygulamalı Bilimler Fakültesi 2023-2024 Akademik Yılı Öğrenci Oryantasyonu ve Hoş Geldin Etkinliği Düzenlendi

Uygulamalı Bilimler Fakültesi (UBF) 2023-2024 Akademik Yılı Öğrenci Oryantasyonu ve Hoş Geldiniz Etkinliği 26 Eylül Salı günü Mehmet Akif Ersoy Salonu'nda gerçekleştirildi.

Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kamil Kaya, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Sevinç Koçak ve Dr. Öğr. Üyesi Nevruz Berna Tatlısu, fakülte akademisyenleri, üniversite idari kadro temsilcileri ve fakülte öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen oryantasyon etkinliği UBF Dekanı Prof. Dr. Kaya'nın konuşması ile başladı.

Dekan Yardımcıları ve UBF Bölüm Başkanları'nın sahnede kendilerini tanıtmasının ardından fakülte öğrencilerine ilgili bilgilerin aktarılması için İGÜ Kariyer Merkezi, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi, Bağımlılıklar Mücadele Koordinatörlüğü temsilcileri de sunumlarını gerçekleştirdi.

Etkinlik, fakülteden mezun olan, erasmus hareketliliğine katılan, çap ve yandal programlarında eğitimine devam eden ve çeşitli kategorilerde ödül almaya hak kazanmış öğrencilerin sahnedeki konuşmalarının ardından gerçekleştirilen kokteyl ile sonlandı.