Uygulamalı Bilimler Fakültesi - ubf@gelisim.edu.tr


 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 7. Uluslararası Mardin Artuklu Bilimsel Araştırmalar Kongresi’nde

Bölüm akademisyenlerimiz Mardin'de gerçekleştirilen bilimsel kongreye katılım gösterdi.
10-12 Aralık 2021 tarihleri arasında Mardin'de Hilton Garden Inn Hotel'de gerçekleştirilen 7. Uluslararası Mardin Artuklu Bilimsel Araştırmalar Kongresi'ne, bölümümüz araştırma görevlileri Muzaffer Çakmak ve Oğuzhan Köklü katılım sağlayarak üniversitemizi ve bölümümüzü temsil ettiler. 

Arş. Gör. Muzaffer Çakmak "Bibliometric Analysis of Gastronomy Reseraches", Arş. Gör Oğuzhan Köklü ise Dr. Öğr. Üyesi Nevruz Berna Tatlısu ile beraber hazırladığı "The Image of Turkish Cuisine in National and International Literatures" başlıklı bildirilerin sunumunu katılımcılar huzurunda gerçekleştirdi.


Haberler

Tüm Haberler