Dr. Öğr. Üyesi Şebnem Gürsoy Ulusoy’dan “Dijital Okuryazarlık ve Eğitimde Hi-tech Yüksek Teknoloji Kullanımı” Semineri

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Mardin Nusaybin Kaymakanlığı ve Nusaybin Belediyesi işbirliği ile İGÜ Rektör Vekili Nail Öztaş’ın da katılımlarıyla Nusaybin ilindeki okul müdürleri ve rehber öğretmenlerine yönelik seminer ve atölye çalışmaları gerçekleştirildi.
Seminer ve atölye çalışmaları kapsamında 12 Kasım 2021 tarihinde Yeni Medya İletişim Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Şebnem Gürsoy Ulusoy tarafından “Dijital Okuryazarlık ve Eğitimde Hi-tech Yüksek Teknoloji Kullanımı” konu başlıklı seminer ve atölye çalışması gerçekleştirilerek, katılımcılara dijital okuryazarlık ve eğitim ilişkisi hakkında temel bilgiler aktarıldı.