Gastro Talks 2 Etkinliği Gerçekleştirildi

İlki Mehmet Yalçınkaya’nın katılımıyla hayata geçirilen İGÜ Gastro Talks etkinliklerinin ikincisi “İGÜ Gastro Talks 2” Ünal Dölek’in katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünce organize edilen söyleşi programının moderatörlüğünü üniversite Genel Sekreteri Doç. Dr. Serdar Çöp üstlendi. 24/12/2021 tarihli cuma günü saat 14:00’da başlayan söyleşi K Blok Oditoryum Salonu’nda yapıldı. Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğin bitiminde, misafirimiz Ünal Dölek’e üniversitemiz tarafından plaket takdim edildi.

Olivium ve Mall of İstanbul’da şubeleri bulunan Kadırgalı Restoranları’nın sahibi ve TÜRES (Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği) yönetim kurulu üyesi Ünal Dölek, öğrencilerimizi özellikle pandemi koşulları altında yeme içme sektörünün karşılaştığı zorluklar ve bu zorluklar karşısında atılan adımlar konusunda bilgilendirdi.