III. Bankacılık ve Sigortacılık Öğrenci Sempozyumu (BSS 2023) Başvuruları Başladı!

Bankacılık ve Sigortacılık Öğrenci Sempozyumu'nun bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecektir.

Uygulamalı Bilimler Fakültesi Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü ev sahipliğinde Bankacılık ve Sigortacılık Öğrenci Sempozyumunun üçüncüsü bu yıl 12 Aralık 2023 tarihinde İGÜ Kule Firnas Oditoryum'da düzenlenecektir.

Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencilerinin akademik çalışmalara katılmalarını destekleyerek öğrenme sürecinde aktif yer almaları amaçlanan sempozyumun düzenleme kurulunda Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hakan ÖZCAN, Doç. Dr. Lokman KANTAR, Doç. Dr. Mete BUMİN, Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül ERTUĞRUL, Dr. Öğr. Üyesi Tayfun TİMURAY ve Arş. Gör. İlknur KÜLEKÇİ'nin yer almaktadır.

Özet veya tam metin bildiriler kabul edilmekte olup online ve yüz yüze olarak düzenlenmektedir. Sempozyum lisans öğrencilerine yönelik ücretsiz olarak düzenlenmektedir. Sempozyumun son  oturumunda düzenlenecek olunan plaket töreninde en iyi ilk üç bildiriye plaketleri takdim edilecektir

Sempozyum hakkında ayrıntılı bilgi edinmek ve bildiri yüklemek için tıklayınız.