Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) Arasında Sektör/Akademi İşbirliği!

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Kurulu Üyesi İbrahim Doğan Salman başkanlığında ve 20 No.lu Sigortacılık Meslek Komitesi Üyelerinin katılımıyla "Sigortacılık Bölümü Öğrencileri ve Mezunlarının Staj ve İşe Yönlendirilebilmesi Hususlarında Verilebilecek Destekler" konulu bir iş birliği toplantısına 28 Kasım 2023 tarihinde UBF Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hakan Özcan katıldı.
İTO’nun ev sahipliğini yaptığı işbirliği toplantısına sigorta sektör yöneticileri ile Maltepe Üniversitesi, Beykent Üniversitesi, Nişantaşı Üniversitesi, Gedik Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Aydın Üniversitesi ve Haliç Üniversitesi sigortacılık bölümlerinin başkanları katıldı.

Sektör ve akademi amacıyla gerçekleşen iş birliği toplantısında sigortacıların yetkin personel bulma sorunu, mezun ya da staj ihtiyacı olan öğrencilerimizin staj ve iş bulma sorunu, sigortacılarla üniversitelerin ortak havuz portalında buluşturma konusu ve/veya İŞKUR ile insan kaynakları yazılım teşvik modellemesi ve eğitim/öğretim müfredatları konularında fikir alışverişi yapılmıştır.