Bankacılık ve Sigortacılık

BANKACILIK VE FİNANS DÜNYASINDA GÜNCEL GELİŞMELER VE BEKLENTİLER KONFERANSI (10-11 KASIM 2021)

Bankalar Birliği tarafından, üniversitelerin Finans ve Bankacılık Bölümleri ile bankacılık sektörü arasındaki iletişim ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla yürütülen, Akademi-Sektör İşbirliği Çalışmaları kapsamında; 10 – 11 Kasım 2021 tarihlerinde “Bankacılık ve Finans Dünyasında Güncel Gelişmeler ve Beklentiler” konulu video konferans düzenlenecektir.

Dünya ve Türkiye ekonomisindeki gelişmeler ışığında; bankacılık ve finans alanında yaşanan güncel gelişmeler, beklentiler ve yeni trendler hakkında, ilgili bölümlerin akademik kadroları ve öğrencilerine bilgi vermeyi amaçlayan konferans oturumlarının, sektör profesyonellerinin sunumlarıyla gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Konferans programı ek’te bilginize sunulmuştur.

Program kayıtları için tıklayınız. Kayıtların 5 Kasım 2021 saat 18:00’e kadar bildirilmesi gerekmektedir. Kayıt bildirimlerinin tamamlanmasının ardından, uzaktan bağlantı linki ayrıca paylaşılacaktır.

Gün Saat Oturum Konusu Konuşmacı Adı
10 Kasım
Çarşamba
14:00-14:10 PROGRAM AÇILIŞ KONUŞMALARI Sn. Dr. Ekrem Keskin (Türkiye Bankalar Birliği Genel Sekreteri)
Sn. Dr. İlker Koç (Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu/Strateji Daire Başkanı)
TBB üniversite-Sektör İşbirliği Yürütme Kurulu
14:10-14:30 Bankacılık ve Finans Sektöründe Güncel Gelişmeler ve Beklentiler Türkiye Bankalar Birliği
14:30-14:50 Türkiye Katılım Bankaları Birliği
14:50-15:10 Banka Dışı Kredi Kuruluşları'ndaki Güncel Gelişmeler ve Beklentiler Sn. Ahmet Candan (Finansal Kurumlar Birliği Genel Sekreteri)
15:10-15:30 Sermaye Piyasalarında Güncel Gelişmeler ve Beklentiler Sn. Dr. Gökhan Büyükşengür (Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği/Eğitim Müdürü)
15:30-15:50 Finans Sektörü için Sigortacılık ve Güncel Gelişmeler Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği
 11 Kasım
Perşembe
14:00-14:20 Ödeme Sistemlerindeki Gelişmeler ve Finansal Sistem Üzerindeki Etkileri  Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası
14:20-14:40 Bankacılık Sektöründe Güncel Gelişme ve Trendler Üye Bankamız-İsmi daha sonra bildirilecektir.
14:40-15:00 Kripto Paralar ve Blockchain Dünyasındaki Güncel Gelişmeler Türkiye Bankalar Birliği
15:00-15:20 "Yeşil Finans" ve İyi Uygulama Örnekleri Üye Bankamız-İsmi daha sonra bildirilecektir.
15:20-15:40 Bankacılıkta Yapay Zeka Uygulamaları Üye Bankamız-İsmi daha sonra bildirilecektir.

TBB Afiş