Uygulamalı Bilimler Fakültesi - ubf@gelisim.edu.tr

Bankacılık ve Sigortacılık








 Dr. Hakan Özcan'ın yürütücüsü olduğu TÜBİTAK projesi başlıyor


Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğretim üyesi ve GESİD (Genel Sigortacılar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hakan ÖZCAN'ın yürütücüsü olduğu TÜBİTAK 3005 Projesi 15 Nisan 2022'de başlıyor.


TÜBİTAK 3005 “Sosyal ve Beşeri Bilimler Yenilikçi Çözümler Araştırma Projeleri Destek Programı" tarafından kabul edilen Projede; "Taşıma İşleri Organizatörlüğü Mesleki Sorumluluk Sigortası Genel Şartları"nın hazırlanmasına ilişkin olarak tüm paydaşlarla görüşülerek, piyasanın ihtiyaçları analiz edilerek taslak bir metin hazırlanacaktır.

Dr. Hakan ÖZCAN'ın TÜBİTAK (Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu) tarafından sigortacılık genel şartlarıyla ilgili desteklenen ilk proje olma özelliğini taşımaktadır.

SEDDK (Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu), TSB (Türkiye Sigorta Birliği), SBD (Sigorta ve Reasürans Brokerleri Derneği), TÜSED (Türkiye Eksperler Derneği) ve UTİKAD (Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Üretenleri Derneği) tarafından desteklenen proje bir yıl sürecektir.

Çalışmanın Proje Ekibinde; Proje Yürütücüsü, Araştırmacı ve İki Bursiyer görev alacaktır.