Bankacılık ve Sigortacılık

Üniversite sektör iş birliği

İTO Sigortacılık Meslek Komitesi Sigortacılık Bölümü hocaları ile bir araya gelmiştir.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Sigortacılık Meslek Komitesi Yönetimi, İstanbul’daki üniversitelerin sigortacılık bölüm başkanları ve öğretim elemanlarıyla ile 14 Haziran 2022 tarihinde bir araya gelmiştir.

UBF Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Lokman KANTAR ve Arş. Gör. İlknur KÜLEKÇİ’nin katıldığı toplantıda fikir alışverişi yapılmıştır. Toplantıya İTO Meslek Komitesi Başkanı Hüseyin DURU, TOBB SAİK Başkanı Levent KORKUT, Meslek Komitesi Üyeleri Hasan HOŞBEN, Eyyub ÇELİK, Veysel EREN, Mustafa DİKGİTMEZ, Ragıp YAZGAN ve ODSED Başkanı Engin ÖZAYDIN katılmıştır. Sigortacılık bölümü öğrencilerinin aldıkları eğitim, yaşadıkları zorluklar ve staj imkânları hakkında görüşülmüştür.