Gastronomi ve Mutfak Sanatları

19/20 ve 20/21 Dönemi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi, süregelen pandemi koşulları nedeniyle zamanında tertiplenemeyen 2019/2020 ve 2020/2021 dönemleri mezunlarına yönelik mezuniyet törenlerini geçtiğimiz hafta düzenledi.

Uygulamalı Bilimler Fakültesi mezuniyet günü 25/09/2021 tarihli cumartesi günü gerçekleştirildi. Öğleden sonra başlayan etkinlikte, Uygulamalı Bilimler Fakültesi çatısı altında yer alan tüm bölümler sırayla sahneye çıkarak hem diplomalarını aldı hem de kep atma ritüelini gerçekleştirdi.

Üniversitemiz J Blok binasında düzenlenen etkinliğe bölümümüz mezunları da katılım sağlayarak, gecikmeli de olsa mezuniyet coşkusunu yaşama şansı buldular. Tüm mezun öğrencilerimize hayatlarının kalanında başarılar dileriz.