Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Bölüm akademisyenlerimiz Erasmus+ faaliyetine katıldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü araştırma görevlileri Gizem Hülağa Kaderoğlu ile Oğuzhan Köklü Erasmus+ faaliyetine katıldılar.

Personelimiz, 23/04/2022 - 29/04/2022 tarihleri arasında, Portekiz'in Porto şehrindeki ESAD - Escola Superior de Artes e Design üniversitesinde bulunarak Erasmus+ faaliyetine katıldılar. Fakültemiz Yeni Medya ve İletişim Bölümü'nden Arş. Gör. Türkan Öykü Büyükçelikok ile Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü'nden Arş. Gör. Nevra Üçler de aynı program kapsamında hareketliliğe dahil oldular.

Personelimiz, hareketlilik kapsamında hem farklı bir kültürü tanıma hem de bu kültüre ait bir yükseköğrenim kurumunu inceleme ve olası iş birliği olanaklarını istişare etme fırsatı buldular.