Uygulamalı Bilimler Fakültesi - ubf@gelisim.edu.tr

Gastronomi ve Mutfak Sanatları








 Kanne Group Temsilcilerini Ağırladık


İstanbul Gelişim Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümleri olarak Almanya merkezli Kanne Group temsilcilerini üniversitemizde ağırladık.


Kanne Group'u temsilen Kanne Group İş Ortağı Serkan YEDİKULE ve Kanne Group şeflerinden Samet KAVRALOĞLU, üniversitemiz gastronomi öğrencileri ile bir araya geldiler. 

09/05/2022 tarihli pazartesi günü saat 14:00'da Gelişim Tower Oditoryum Salonu'nda düzenlenen etkinliğe üniversite bünyesinde yer alan tüm gastronomi bölümlerinden yoğun katılım gerçekleşti. Misafirlerimiz, etkinliğe katılan öğrencilere ilk olarak firmalarını tanıtarak faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulundular. Ardından, Almanya'da ve Kanne Group bünyesindeki kariyer fırsatları ve olanaklar aktarılırken konuşmacılar kendi tecrübelerinden de yola çıkarak öğrencilerimize yurt dışı çalışma koşulları hakkında detaylı bilgiler verdiler. Yanı sıra, firma hakkında detaylı bilgiler ve iletişim kanallarının da yer aldığı broşürlerin dağıtımı gerçekleştirildi.

Etkinlik sonunda Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İNG) bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sema AYDIN ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları (TR) bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nevruz Berna TATLISU tarafından katılımcılara plaketleri takdim edildi.