İngilizce Mütercim ve Tercümanlık

Dr. Öğr. Üyesi Tariq Elhadary'nin Ortak Çalışması Yayınlandı

İngilizce Mütercim ve Tercümanlık Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Tariq Elhadary'nin ''COVID 19 from Pandemic to Environmental Litter Pollution: Insights from Turkey'' isimli ortak çalışması Annals of the Romanian Society for Cell Biology dergisinde yayınlandı.

Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğretim üyelerinin ortaya koyduğu çalışmada, ingilizce Mütercim ve Tercümanlık Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Tariq Elhadary, Uluslararası Ticaret Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Abdoulazize Hamidou Taffa ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları(İngilizce) Bölümünden Doç. Dr. Rehab El Gamil ortak yazarlar olarak yer almaktadır. COVID-19 krizi sonrasında oluşan çevre kirliliğine dikkat çeken çalışmada, atık olan maske ve eldivenlerin yönetilmesi için yasa koyucu ve sağlık politikaları yöneticilerine çağrıda bulunulmuştur.