Yönetim Bilişim Sistemleri

8. Uluslararası Yönetim Bilişim Sistemleri Konferansı (IMISC)

Marmara Üniversitesi, İşletme Fakültesi tarafından düzenlenen 8. Uluslararası Yönetim Bilişim Sistemleri Konferansı (IMISC) 20-22 Ekim 2021 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecektir.

8. Uluslararası Yönetim Bilişim Sistemleri Konferansı (IMISC2021) 20-22 Ekim 2021 tarihleri arasında, İstanbul’da Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü’nde gerçekleştirilecektir. Bu yıl yapılacak olan konferansın ana teması “Temassız Toplum: COVID-19 sonrası Yaşam” olarak belirlenmiştir. Hayatımızı pek çok yönlerden etkileyen COVID -19 pandemi sonrasında, toplum ve iş yaşamında meydana gelecek kalıcı değişimler konferansın ana konusunu oluşturmaktadır. E-iş ve e-ticaretten, e-öğrenmeye, sosyolojik etkilerden, simülasyon ve makine öğrenmesi gibi yöntemlerin yardımıyla yapılan tahmin ve modellemelere kadar yönetim bilişim sistemlerinin konusuna giren pek çok çalışmada bu etkiler gözlenmektedir. Bu ana tema çerçevesinde gerçekleşecek olan 8. Uluslararası Yönetim Bilişim Sistemleri Konferansı (IMISC2021)’nda gündelik faaliyetlerimizi ve iş hayatımızı köklü bir şekilde değiştiren bu hastalık sonrasında, tüm alanlarda gerçekleşecek değişim ve dönüşüm ile ilgili görüşlerin uzmanlarca paylaşılması hedeflenmektedir.