“E- Ticaret Uygulamaları ve Instagram Pazarlaması” Söyleşisi Gerçekleştirildi

18.05.2022 Çar 12:20

Uygulamalı İletişim Festivali kapsamında Yeni Medya ve İletişim Bölümü etkinliği olarak 18 Mayıs 2022 tarihinde “E- Ticaret Uygulamaları ve Instagram Pazarlaması” söyleşisi düzenlendi.

“E- Ticaret Uygulamaları ve Instagram Pazarlaması” Söyleşisi Gerçekleştirildi
K Blok Firnas Oditoryumu’nda Lisans ve Yüksek lisans İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde tamamlayan, doktora çalışmasına da İstanbul Gelişim Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde devam eden Burcu Demir’in konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte katılımcılara sosyal medya ve online pazarlama hakkında temel bilgiler aktarıldı. Demir konuşmasında ayrıca E-ticaret uygulamalarında kullanıcı ve veri güvenliğinin önemine ve bu güvenliğin nasıl sağlanabileceği konularına da değinirken etkinlik dinleyicilerin sorularının cevaplanmasının ardından tamamlandı.