“Elektronik Ticarette Satış İmkanlarının Geliştirilmesi” Semineri Gerçekleştirildi

05.01.2022 Çar 04:11

Elektronik Ticaret ve Yönetimi bölümü tarafından 5 Ocak 2022 günü “Elektronik Ticarette Satış İmkanlarının Geliştirilmesi” etkinliği düzenlendi.

Elektronik Ticaret ve Yönetimi Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Çanakçıoğlu’nun moderatörlüğünde UBF A Blok D-108’de gerçekleştirilen etkinliğe, mrexcel.com sitesinin veri tabanı yöneticisi Suat Özgür konuşmacı olarak katıldı. Özgür, konuşmasında bilişim teknolojilerinin günümüzdeki önemi, e-ticarette güncel olanaklar ve e-ticarette satış imkanları ile ilgili konulara değindi. Etkinlik, öğrencilerin sorularının cevaplanmasının ardından sonlandırıldı.