Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmasına 2 Proje İle Başvurdu

05.07.2021 Pzt 12:48

Uygulamalı Bilimler Fakültesi (UBF) Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü 4. sınıf öğrencilerinden Onur Mübin, Zeynep Görgün, Büşra Çitil ve Azat Çiçek’ten oluşan ve Danışmanlığını Arş. Gör. Safiye Top’un yaptığı GELİŞİM MERAKLILARI Takımı Sosyal Yenilikçilik ve Girişimcilik Kategorisi Finansal Okuryazarlık tematik alanına “ÜNİVERSİTELİ TASARRUF PEŞİNDE” isimli projeyle başvuru yapılmıştır.

igu gelişim
Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü 3. sınıf öğrencilerinden Diyanet Kaya, Sevda Sevimli ve Oğuzhan Taşdemir’den oluşan ve Danışmanlığını Arş. Gör. İlknur Külekçi’nin yaptığı BU ÜÇLÜ ÇOK GÜÇLÜ Takımı ise yine Sosyal Yenilikçilik ve Girişimcilik Kategorisi Finansal Okuryazarlık tematik alanına “YIKILIRSA DASK TOPARLAR” isimli projeyle başvuru yapılmıştır.