Dr. Öğr. Üyesi Tariq Elhadary'nin son çalışması yayımlandı

06.07.2021 Sal 04:37

İstanbul Gelişim Üniversitesi İngilizce Mütercim ve Tercümanlık Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi Tariq Elhadary'nin son çalışması Design Engineering dergisinin 7. sayısında yayımlandı.

Gelişim Haber

Uygulamalı Bilimler Fakültesi İngilizce Mütercim ve Tercümanlık Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi Tariq Elhadary'nin  ‘’Religious Tourism Post-Covid-19: An Insight into the Quarantine Stories in The Holy Qur’an’’ adlı çalışması Design Engineering dergisinde yer aldı.

İnanç turizmi ve Covid-19 pandemisini merkeze alan çalışmada, karantinada yaşananlar ve pandemi sonrasında yapılan ziyaretlerin, ziyaretçiler üzerinde oluşturduğu etkiler Kur'an-ı Kerim'den alıntılarla incelenmiştir.