Uygulamalı Bilimler Fakültesi - ubf@gelisim.edu.tr


 Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce) Bölümü Öğrencileri “3. Chocolate Cup” Etkinliğinde

UBF Gastronomi ve Mutfak Sanatları (İngilizce) Bölümü öğrencileri 4-5 Aralık 2021 tarihlerinde Avrasya Gastronomi ve Aşçılar Federasyonu'nun (AGAFED) tarafından Torium AVM’de düzenlenen “3. Chocolate Cup” etkinliğine katıldı.
Bölüm Başkan Dr. Öğr. Üyesi Sema Aydın ve Öğr. Gör. Didar Yanar’ın katıldığı etkinlikte gerçekleştirilen çikolata yarışmasında bölüm öğrencilerinden Doğa Yeşiloğlu, Şule Tekin ve Batuhan Uysal çikolatalı mousse, tuzlu karamel ile altın tozlu pralin çikolata ve restoran tatlı tabağı ürünleri ile gümüş madalya almaya hak kazandılar. 
 
Etkinliğe katılan bölüm öğrencileri yarışma ve uygulama çalışmalarına ek olarak ulusal ve uluslararası şefler, aşçılar, akademisyenler, eğitimciler, gurmeler, meslek yazarları, sivil toplum kuruluşlarının yönetici ve üyeleri, tedarikçiler, bloggerlar ve diğer gastronomi bölümü öğrencileri ile tanışma fırsatı da elde ettiler.
 


Haberler

Tüm Haberler