İstihdama Yönelik Kariyer Söyleşileri Etkinliği Gerçekleştirildi

15.12.2021 Çar 12:21

Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü tarafından bölüm akademisyenlerinin ve sektör profesyonellerinin katılımıyla 13 Aralık Pazartesi günü İstihdama Yönelik Kariyer Söyleşileri etkinliği gerçekleştirildi.

Kariyer ve sektör söyleşisi olarak iki bölümde gerçekleşen etkinliğin kariyer söyleşisi bölümünde bölüm akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Canan Tiftik, Dr. Öğr. Üyesi Hande Ayhan Gökçek ve Dr. Öğr. Üyesi Bilge Turp Gölbaşı konuşmalarını gerçekleştirdi. Sektör söyleşisi bölümde ise Alternatif Yatırım Menkul Değerler İç Kontrol ve Uyum Yönetmeni Fatma Parlak konuşmacı olarak yer aldı.