Reklamcılıkta Ajans İşleyişi ve Dijital Süreçler Etkinliği Gerçekleştirildi

30.12.2021 Per 04:22

Yeni Medya ve İletişim Bölümü tarafından 30 Aralık 2021 tarihinde Reklamcılıkta Ajans İşleyişi ve Dijital Süreçler etkinliği gerçekleştirildi.

yeni medya ve iletişim etkinlik
UBF Dekan V. Kamil Kaya’nın da katılımlarıyla K blok Firnas Oditoryum’da gerçekleşen etkinlikte Yeni Medya ve İletişim Bölümü Bölüm Başkanı Şebnem Gürsoy Ulusoy moderatör olarak yer aldı.

Freelance Tasarımcı ve Art Director Caner Tuncel ile Sosyal Medya ve Dijital Pazarlama Yöneticisi Caner Kayış’ın konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte reklamcılık, reklam ajansları yönetimi, dijital reklamcılık uygulamaları ile ilgili öğrencilere çeşitli bilgiler aktarıldı.
Öğrencilerin sorularının cevaplanmasının ardından katılımcılara plaketleri takdim edilerek etkinlik sonlandırıldı.