TÜBİTAK 2237-A Kapsamında "Sosyal Bilimlerde Lisansüstü Öğrencilerine Yönelik Finansal Ekonometri Uygulamaları" Etkinliği Başlıyor

Uygulamalı Bilimler Fakültesi (UBF) Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Lokman Kantar’ın TÜBİTAK 2237-A kapsamında koordinatörlüğünü yürüttüğü "Sosyal Bilimlerde Lisansüstü Öğrencilerine Yönelik Finansal Ekonometri Uygulamaları" isimli etkinlik 05-09 Temmuz 2021 tarihleri arasında online (çevrim içi) düzenlenecektir.

64 farklı üniversiteden 209 lisansüstü öğrencisinin başvuru yaptığı projeye 60 farklı üniversiteden 60 lisansüstü öğrencisi eğitim almaya hak kazanmıştır.  Proje kapsamında İstanbul Gelişim Üniversitesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Lokman Kantar, İstanbul Ticaret Üniversitesi’nden Ayben Koy, İstanbul Arel Üniversitesi’nden Doç. Dr. Murat Akkaya, Çankırı Karatekin Üniversitesi’nden Doç. Dr. İbrahim Bozkurt, Balıkesir Üniversitesi’nden Doç. Dr. Hasan Hüseyin Yıldırım, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Murat Düzer finansal ekonometri eğitimi verecektir.

Etkinlik web adresi