Yeni Medya ve İletişim ile Yeni Medya ve Gazetecilik Bölümleri Tarafından “Tüm Yönleriyle Kurgu” Etkinliği Gerçekleştirildi

10.11.2021 Çar 03:17

Yeni Medya ve İletişim ve Yeni Medya ve Gazetecilik bölümleri tarafından bölüm öğrencilerinin müfredat kapsamındaki uygulama derslerine destek sağlanması ve öğrencilerin sektör bilgisi elde etmeleri amacıyla planlanan “Tüm Yönleriyle Kurgu” etkinliği, NTV kurgu ekibinden Ali İlhan’ın konuşmacı olarak katılımıyla gerçekleştirildi.

Yeni Medya ve İletişim Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Çağla Kaya İlhan’ın moderatörlüğünde 8 Kasım 2021 Pazartesi günü saat 14.00’de Google Meet üzerinden online olarak gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilere kurgunun önemi, temel kurgu teknikleri ve sektörde en çok kullanılan kurgu programları hakkında bilgiler aktarıldı.