TR
EN
UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ
HAKKIMIZDA
Dekanın Mesajı
Fakülte Hakkında
Bilimsel Faaliyetler
YÖNETİM
Dekanlık
Fakülte Yönetim Kurulu
Fakülte Kurulu
Fakülte Yayın Kurulu
Fakülte Kalite Kurulu
Staj Komisyonu
Muafiyet ve İntibak Komisyonu
Erasmus+ Koordinatörlüğü
Üniversite Tanıtım Ekibi
Uluslararası Öğrenci Ekibi
Dijital Tanıtım Ekibi
Sosyal Medya Ekibi
Bülten Ekibi
AKADEMİK
Bölümler
İGÜ Bilgi Sistemi
Akademik Takvim
Dersler
Yönetmelikler
Yönergeler
Personel Bilgi Sistemi (PERSİS)
Akademik Veri Sistemi (GAVSİS)
E-BÜLTEN
Yeni Sayı
Arşiv
ÖĞRENCİ
Öğrenci Bilgi Sistemi (OBİS)
Aday Öğrenci
Uzaktan Eğitim Sistemi
Erasmus+
Çift Anadal - Yandal Programı
Staj
Kariyer Geliştirme Merkezi
Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
Kütüphane
Öğrenci El Kitabı
Formlar ve Belgeler
Mezun Öğrenci
FAKÜLTE TANITIM VİDEOLARI
İGÜ YAŞAM
İGÜ Tanıtım
Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
Spor Tesisleri
Kafeteryalar
Konferans-Toplantı Salonları
Atölyeler
Laboratuvarlar
Fotoğraf Galerisi
Ulaşım
İletişim Formu
ANASAYFA
HAKKIMIZDA
Dekanın Mesajı
Fakülte Hakkında
Bilimsel Faaliyetler
YÖNETİM
Dekanlık
Fakülte Yönetim Kurulu
Fakülte Kurulu
Fakülte Yayın Kurulu
Fakülte Kalite Kurulu
Staj Komisyonu
Muafiyet ve İntibak Komisyonu
Erasmus+ Koordinatörlüğü
Üniversite Tanıtım Ekibi
Uluslararası Öğrenci Ekibi
Dijital Tanıtım Ekibi
Sosyal Medya Ekibi
Bülten Ekibi
AKADEMİK
Bölümler
İGÜ Bilgi Sistemi
Akademik Takvim
Dersler
Yönetmelikler
Yönergeler
Personel Bilgi Sistemi (PERSİS)
Akademik Veri Sistemi (GAVSİS)
E-BÜLTEN
Yeni Sayı
Arşiv
ÖĞRENCİ
Öğrenci Bilgi Sistemi (OBİS)
Aday Öğrenci
Uzaktan Eğitim Sistemi
Erasmus+
Çift Anadal - Yandal Programı
Staj
Kariyer Geliştirme Merkezi
Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
Kütüphane
Öğrenci El Kitabı
Formlar ve Belgeler
Mezun Öğrenci
FAKÜLTE TANITIM VİDEOLARI
İGÜ YAŞAM
İGÜ Tanıtım
Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
Spor Tesisleri
Kafeteryalar
Konferans-Toplantı Salonları
Atölyeler
Laboratuvarlar
Fotoğraf Galerisi
Ulaşım
İLETİŞİM FORMU
Twitter
Instagram
Youtube
BÖLÜMLER
BANKACILIK VE SİGORTACILIK
İki ayrı disiplinden oluşan lisans programımız, ekonominin baş aktörü olan Bankacılık ve Sigortacılık sektörünün ihtiyacı doğrultusun ...
ELEKTRONİK TİCARET VE YÖNETİMİ
Günümüz teknolojik gelişmelerinin hızla ivme kazanmasıyla beraber teknolojinin her alanında olduğu gibi e-alıveriş ve e-pazarlama alanları ...
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünün amacı Türk ve Dünya mutfakları kültür ve uygulamaları temelinde gıda, sanat, turizm ...
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (İNGİLİZCE)
Türk ve Dünya mutfaklarını insanlığın mirası olarak kabul edip, akademik seviyede araştırmak, özellikle Türk mutfak kültürünü uluslararası ...
HALKLA İLİŞKİLER VE REKLAMCILIK
Uluslararasılaşma hedefine yönelik eğitimin verildiği Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü’nün temel amacı, kuramsal bilgi ile uyg ...
HAVACILIK ELEKTRİK VE ELEKTRONİĞİ
Havacılık sektörüne uluslararası standartlarda nitelikli bakım ve onarım "lisanslı teknisyen adayı" personel yetiştirmektir. ...
HAVACILIK YÖNETİMİ
Bölümün Amacı Havacılık Yönetimi bölümü, havacılık faaliyet alanlarında hizmet veren havacılık sektöründeki kuru ...
İNGİLİZCE MÜTERCİM VE TERCÜMANLIK
Bu bölümün amacı, çevirmenlik mesleğinin etik değerleri konusunda bilinçli, çeviri teknolojilerine hâkim, sosyal bilimler, edebiyat hukuk ...
TELEVİZYON HABERCİLİĞİ VE PROGRAMCILIĞI
İletişimin güçlü öğelerinden biri olan Televizyon Haberciliği ve Programcılığı alanı, özellikle televizyon kültürünün yaygın olduğu toplum ...
UÇAK BAKIM VE ONARIM
Havacılık sektörüne uluslararası standartlarda nitelikli bakım ve onarım "lisanslı teknisyen adayı" personel yetiştirmektir. ...
YENİ MEDYA VE İLETİŞİM
İletişim ve medya olmak üzere iki ayrı disiplinden oluşan Yeni Medya ve İletişim bölümü, günümüz teknoloji koşulları da göz ...
YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ
Yönetim Bilişim Sistemleri nedir sorusunun cevabı olarak Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü, kişi, kurum ve kuruluşların işl ...