Bankacılık ve Sigortacılık

Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Arş. Gör. İlknur Külekçi Erasmus+ Eğitim Alma Hareketliliğine Katıldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü'nden Arş. Gör. İlknur Külekçi Erasmus+ Eğitim Alma Hareketliliğine katıldı.

Arş. Gör. İlknur Külekçi Erasmus+ Eğitim Alma Hareketliliği kapsamında 15-19 Mayıs 2023 tarihleri arasında Litvanya’nın Klaipeda şehrinde Klaipedos Valstybine Kolegija’da ve 22-26 Mayıs 2023 tarihleri arasında Romanya’nın Bükreş şehrinde Titu Maiorescu University’de iki ayrı eğitim alma hareketliliğine katılmıştır.

Erasmus+ Eğitim Alma Hareketliliği ile öğretim üyeleriyle görüşmüş ve çeşitli derslere katılmıştır. Hareketlilik ile farklı kültürlere ait bakış açılarını ve farklı öğretim yöntemlerini yerinde görme imkânı elde etmiştir.