Bankacılık ve Sigortacılık

Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Ertuğrul'un Makalesi Yayımlandı

“Examination of the Relationship Between Stock Management and Profitability in Businesses: An Application on Borsa Istanbul Manufacturing Companies” isimli makale yayımlandı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Ertuğrul ve Hacettepe Üniversitesi Arş. Gör. Gizem Arı’nın “Examination of the Relationship Between Stock Management and Profitability in Businesses: An Application on Borsa Istanbul Manufacturing Companies” başlıklı makalesi Ekonomi, Politika ve Finans Araştırmaları Dergisi'nin 2022 yılı 7. cildi 4. sayısında yayımlandı.