Bankacılık ve Sigortacılık

Bankacılık ve Sigortacılık Öğrenci Sempozyumu (BSS 2022) Gerçekleşti

Düzenleme kurulunda Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Lokman KANTAR, Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül ERTUĞRUL AYRANCI ve Arş. Gör. İlknur KÜLEKÇİ'nin yer aldığı "Bankacılık ve Sigortacılık Öğrenci Sempozyumu (BSS 2022)" 12 Mayıs 2022 tarihinde İGÜ Kule Firnas Oditoryum'da gerçekleşmiştir.

Bankacılık ve Sigortacılık Öğrenci Sempozyumu (BSS 2022) gerçekleşti.

Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencilerinin akademik çalışmalara katılmalarını destekleyerek öğrenme sürecinde aktif yer almaları amaçlanan sempozyumda yer alan bildirilerin tümü Dr. Öğr. Üyesi Lokman KANTAR, Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül ERTUĞRUL AYRANCI, Dr. Öğr. Üyesi Hakan ÖZCAN ve Doç. Dr. Mete BUMİN tarafından değerlendirilmiştir.

Dr. Öğr. Üyesi Lokman KANTAR, Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül ERTUĞRUL AYRANCI, Dr. Öğr. Üyesi Hakan ÖZCAN moderatörlüklerini yaptıkları oturumların ardından en iyi üç bildirinin sahipleri açıklanmıştır.

En İyi Bildiri ödülünü "Covid-19’un 2020-2022 Dönemi Sağlık Sigortası Branşına Etkisi Üzerine Çalışma" isimli bildirisiyle Kübra DEMİR, En İyi İkinci Bildiri ödülünü "Covid-19’un 2020-2022 Dönemi Nakliyat Sigortası Branşına Etkisi Üzerine Çalışma" isimli bildirisiyle Diyanet KAYA ve En İyi Üçüncü Bildiri ödülünü "Türkiye’de Yangın Sigortaları" isimli bildirisiyle Berat ÖZĞÜN kazanmışlardır. Bildiri sahiplerinin tümü katılım belgelerini ve en iyi üç bildiri sahibi plaketlerini 26 Mayıs 2022 tarihinde düzenlenen törenle almışlardır.

Bankacılık ve Sigortacılık Öğrenci Sempozyumu (BSS 2022)