Bankacılık ve Sigortacılık

Bankacılık ve Sigortacılık Öğrencileri Türkiye Bankalar Birliği Tarafından Düzenlenen Konferansa Katıldı!

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencileri Türkiye Bankalar Birliği tarafından düzenlenen konferansa katıldı!

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) tarafından 17-18-19 Ocak 2023 tarihleri arasında “Dijital Bankacılıkta Yeni Nesil Kariyer İmkanları Konferansı” düzenlendi. Açılış konuşmalarını TBB Genel Sekreteri Dr. Ekrem Keskin ile Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Aydın’ın yaptığı konferansa finans ve bankacılık sektöründen konuşmacılar katıldı.

Konferansın ilk gününde düzenlenen "Yeni Nesil Bankacılığın Gençlere Sunduğu Fırsatlar" Paneline İş Bankası Dijital Bankacılık Bölüm Müdürü Emre Ölçer, KPMG Fintech ve Dijital Finans Direktörü Bengisu Özgehan, QNB Finansbank Servis Bankacılığı Direktörü Pınar Yaşa katılmıştır. İkinci gününün açılışında Vakıfbank Dijital Bankacılık ve Dağıtım Kanalları Müdür Yardımcısı Cihan Sarı “Finansta Yapay Zeka Farkındalığı” başlıklı sunumunu paylaştı.

Bölüm öğrencileri İşe Alım, Staj ve Kariyer İmkanları sunumlarında sırasıyla; Garanti Bankası Yetenek ve Kültür İş Ortaklığı ve İşe Alım, Yetenek Kazanımı Yöneticisi Ali İhsan Soydan, Akbank İşe Alım Yöneticisi Derya Kaptan ve Kariyer Gelişimi Yöneticisi Merve Çetin Gör, İş Bankası İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü Müdürü Ali Yalçın, Denizbank İşe Alım ve Kariyer Yönetimi Müdürü Burcu Gürol, QNB Finansbank İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Cenk Akıncılar, HSBC İnsan Kaynakları İşe Alım ve Yerleştirme Müdürü Müge Yıldız, ING İşe Alım Müdürü Nazlı Şenyiğit, TEB İşe Alım, Kariyer ve Yetenek Müdürü Esra Demir, Halkbank Dijital Bankacılık Daire Başkanı Mustafa Selçuk Çarkacı, Vakıfbank İşe Alım ve İK Operasyonları Müdürü Zafer Kılıç, Ziraat Bankası Kariyer Yönetimi Yöneticisi Aslı Atakan, Anadolu Bank İnsan Kaynakları ve Eğitim Departmanı Bölüm Başkanı Ebru Isın bankalarındaki işe alım, staj ve kariyer imkanlarına ilişkin katılımcılara bilgi verdi.

UBF Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencileri katıldığı konferansı Türkiye’nin 55 ilindeki 105 üniversitede öğrenim gören 600 kadar öğrenci takip etti.