Bankacılık ve Sigortacılık

Bölümümüz “Bankacılık ve Finans Sektörü Kariyer Günleri Konferansı”na Katıldı

Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencileri TBB’nin “Bankacılık ve Finans Sektörü Kariyer Günleri Konferansı”na katılmıştır.

Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencileri Türkiye Bankalar Birliği’nin (TBB) 23-24 Şubat 2022 tarihleri arasında düzenlemiş olduğu online (çevrimiçi) olarak düzenlenen Kariyer Günleri Konferansına katılmıştır. 62 farklı üniversiteden 800’ün üzerinde öğrencinin katıldığı konferansta 12 kurum sunum yapmıştır. Yapı Kredi, Vakıfbank, Ziraat Bankası, İş Bankası, ING Bank, Akbank, Garanti Bankası, Denizbank, HSBC, TEB ve Ziraat Katılım işe alım süreçleri, staj imkanları ve kariyer basamakları hakkında bilgi vermiştir.

Konferans Yapı ve Kredi Bankası İnsan Kaynakları ve Organizasyon Yönetimi’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Alp'in anısına düzenlenmiştir. Etkinliğin ilk gününde Yapı Kredi Bankası Ticari ve KOBİ Bankacılık Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Cahit Erdoğan ve Türkiye Bankalar Birliği Genel Sekreteri Dr. Ekrem Keskin konuşmalarını yapmıştır. İkinci gününde ise Başkent Üniversitesi Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şenol Babuşçu ve Başkent Üniversitesi Finans ve Bankacılık Bölümü Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Adalet Hazar öğrencilerimize sınavlar hakkında detaylı bilgi vermiştir.