Bankacılık ve Sigortacılık

“2022’ye Doğru Türkiye Ekonomisi: Gerçekler ve Beklentiler”

Doç. Dr. Gülgün ÇİĞDEM’in moderatörlüğünde “2022’ye Doğru Türkiye Ekonomisi: Gerçekler ve Beklentiler” semineri herkese açık olarak gerçekleştirildi.

Doç. Dr. Gülgün ÇİĞDEM’in moderatörlüğünde gerçekleştirilen “2022’ye Doğru Türkiye Ekonomisi: Gerçekler ve Beklentiler” adını taşıyan ve herkese açık olan seminer, 16 Aralık Perşembe Günü, geniş bir katılım ile düzenlendi. Bir bankanın baş ekonomisti de olan Dr. Gülay Elif YILDIRIM’ın konuşmacı olarak katıldığı seminerde, Prof. Dr. Serap DURUSOY, Prof. Dr. Zahide AYYILDIZ ONARAN gibi önemli iktisatçılar ve finansçıların da katılımı ile yurtiçi-yurtdışı gelişmeler, karşılıklı tartışmalar çerçevesinde değerlendirildi. Türkiye’nin bir çok yerinden katılım sağlayan öğrenciler ve halkın gündeme ve beklentilere ilişkin sorularının da yanıtlandığı seminer, faydalı olmasının yanında oldukça heyecanlı ve keyifli geçti. Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğretim üyesi olan Çiğdem, akademi ile finansın biraraya gelerek halka ulaşılacağı bu tip etkinliklerin devam edeceği vurgusunu yaptı.