Bankacılık ve Sigortacılık

“Finansta Dijitalleşme Paneli” gerçekleştirildi

K blok Firnas Oditoryum’da gerçekleşen Finansta Dijitalleşme Panelinde Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Lokman KANTAR moderatör olarak yer aldı.

İnfina Yazılım A.Ş Genel Müdür Yardımcısı İskender Ada ile İnfina Yazılım A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı - Öneriver Yazılım A.Ş. Kurucu Ortağı Burak Arslanpay’ın panelist olarak katıldığı etkinlikte, finans dünyasında devrim: uzaktan müşteri edinimi, sermaye piyasalarında dijital aracı kurum dönemi, finansal sisteme tek yerden erişim: embedded finance - super app – super hub, yatırım yönetiminde yapay zeka uygulamaları: robo danışmanlık ve finansal risk yönetiminde oyunlaştırma ile ilgili deneyimlerini öğrencilere aktardılar. Öğrencilerin sorularının cevaplanmasının ardından katılımcılara plaketleri takdim edilerek etkinlik sonlandırıldı.