31 Mart 2022 Perşembe
Anadolu Yemekleri Fotoğraf Yarışması'nda 2 Öğrencimiz Finalde!
Anadolu mutfağı yemeklerinin tanıtılmasına katkıda bulunmak amacıyla Anatolia Turizm Akademisi ile Turizm Eğitimi ve Eğiticileri Derneği tarafından düzenlenen Anadolu Yemekleri Fotoğraf Yarışması'nda öğrencilerimiz Ecem Ceylan ve Şule Soylu finale kaldı.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2.sınıf öğrencimiz Şeyma Atagün'ün yaptığı Kuzu İncikli Güveçte Kuru Fasulye yemeğini fotoğraflayan Televizyon Haberciliği ve Programcılığı Bölümü 2.sınıf öğrencimiz Ecem Ceylan ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2.sınıf öğrencimiz Murat Bağ'ın yaptığı Afyon Keşkeği üzerine Kuzu İncik yemeğini fotoğraflayan Şule Soylu Anadolu Yemekleri Fotoğraf Yarışması'nda finale kalmaya hak kazandılar.