Televizyon Haberciliği ve Programcılığı

İGÜ Lise Kış Akademisi 2024 başlıyor!

İstanbul Gelişim Üniversitesi tarafından lise öğrencilerine özel olarak hazırlanan “İGÜ Lise Kış Akademisi” bu yıl 23-26 Ocak 2024 tarihleri arasında düzenlenecek. Liseliler, okumak istedikleri bölümle ilgili tecrübe edinerek kariyer haritalarına katkı sağlarken; üniversite hayatını deneyimleyebilecek. Son başvuru tarihi 19 Ocak 2024!

"Gelişim ile gelişiyorum, mesleğime karar veriyorum" sloganıyla İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) tarafından organize edilen Lise Kış Akademisi, bu yıl 23-26 Ocak 2024 tarihleri arasında düzenlenecek. Öğrencilerin gerçek bir üniversite deneyimi yaşayarak hayallerine ve kişiliklerine uygun mesleği seçmelerini hedefleyen akademide; Bilgisayar Programlamanın ABC’sinden Senaryo Yazım Atölyesi’ne, Blockchain’den Makarna Atölyesi’ne, Diş Hekimliği’nden E-Ticaret’e kadar birçok farklı bölüm derslerinden eğitimler olacak.

Detaylı bilgi için tıklayınız.