Televizyon Haberciliği ve Programcılığı

Kadının Gölgesi'ne Uluslararası Ödül!

Mezunlarımızdan Beyda M. Yeşil'in "Kadının Gölgesi" isimli belgesel filmi, New York'ta gerçekleştirilen Student World Impact Film Festival (SWIFF)'de mansiyon ödülüne layık görüldü.

Mezunlarımızdan Beyda M. Yeşil'in bölümümüzün öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Ferhat Zengin'in danışmanlığında gerçekleştirmiş olduğu "Kadının Gölgesi" isimli belgesel filmi, New York'ta gerçekleştirilen Student World Impact Film Festival (SWIFF)'de mansiyon ödülüne layık görüldü.

"Kadının Gölgesi", farklı hayatlar yaşayan üç kadının erkekler tarafından maruz kaldıkları her türlü şiddeti konu ediniyor. Erkeklerin gölgesi altında yaşamaya zorlanan kadınların hayat hikâyeleri "gölge oyunu" konsepti üzerinden canlandırılıyor.

Yönetmenliğini Beyda M. Yeşil'in üstlendiği filmde gölge oyuncusu olarak Buse Şenyıldız, oyuncu olarak ise Rahşan Nazlı Yeşil, Güner Şenyıldız ve Y. A. görev alıyor.