Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

Televizyon Haberciliği ve Programcılığı

Uygulamalı Bilimler Fakültesi (UBF) Bölümleri öğrenci çalışmalarını sergiledi

Uygulamalı Bilimler Fakültesi (UBF) Dekanı Prof. Dr. Kamil Kaya’nın açılış konuşmasını gerçekleştirdiği sergiye, İGÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuri Kuruoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Maraşlı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Arda Öztürkcan katılım sağladı. UBF’de bulunan Bankacılık ve Sigortacılık, Elektronik Ticaret ve Yönetimi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları (Türkçe/İngilizce), Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Havacılık Elektrik ve Elektroniği, Havacılık Yönetimi, İngilizce Mütercim ve Tercümanlık, Televizyon Haberciliği ve Programcılığı, Uçak Bakım ve Onarım, Yeni Medya ve İletişim ve Yönetim Bilişim Sistemleri bölümlerinde yıl boyunca gerçekleştirilen projelerin yer aldığı bir sergi düzenlendi.

İGÜ UBF Dekanı Kamil Kaya'nın açılış konuşmasının ardından İGÜ Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin, gerçekleştirdiği açılış konuşmasında öğrencilerine teorik eğitim sağlamakla yetinmeyen İGÜ’nün uygulama yönünün oldukça kuvvetli olduğunu belirterek sektörle iş birliği içinde olduklarını dile getirdi. Rektör Prof. Dr. Bahri Şahin, 65 akreditasyonu bulunduğunu aktaran “Hedeflediğimiz prestijli ‘Dünya üniversitesi’ olma yolunda adım adım ilerliyoruz” sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

"Araştırma Üniversitesi" vizyonuyla ilerleyen İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde gerçekleşen sergide öğrenciler ve bölüm hocaları projelerini sergilerken çeşitli kurumlarda başarı ödülleri alan projeler hakkında bilgi verildi.