Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Bölüm Akademik Personelimiz Erasmus+ Personel Hareketliliğine Katıldı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Arş. Gör. Gizem Hülağa Kaderoğlu Erasmus+ personel eğitim alma hareketliliğine katıldı.

Bölümümüz asistanı Arş. Gör. Gizem Hülağa Kaderoğlu Erasmus+ personel eğitim alma hareketliliğine katıldı. Litvanya’nın Kaunas şehrindeki Kauno Kolegija / University of Applied Sciences’ta 6-10 Mart 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen “Internalization at Home (IaH)” temalı uluslararası haftaya katılan Kaderoğlu, farklı ülkelerden gelen katılımcılarla tanışarak fikir alışverişinde bulunma şansı yakaladı.

Programın ilk gününde yetkili kişilerin sunumları ve üniversitenin ana kampüsündeki tüm laboratuvarların tanımı gerçekleştirildi. İkinci günde ise bireysel olarak Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nün yer aldığı yerleşkedeki laboratuvarlar ve derslikler akademik personelimize detaylıca tanıtıldı. Tanıtım sonrası Arş. Gör. Gizem Hülağa Kaderoğlu, bölüm öğrencilerine ve öğretim üyelerine İGÜ hakkında genel bilgileri ve UBF-Gastronomi ve Mutfak Sanatları ile SBF Beslenme ve Diyetetik bölümleri hakkında detaylı bilgileri içeren bir sunum gerçekleştirdi. Öğrencilerin Erasmus+ öğrenim ve staj hareketliliklerine yönelik sorularını cevaplayan Kaderoğlu, gerçekleştirdiği hareketlilik sayesinde bilimsel faaliyetlerin yanı sıra Litvanya mutfak kültürünü tanıyarak mutfak kültürümüzle kıyaslama imkanına da sahip oldu.