Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Bölümümüze Yeni Akademik Personel Ataması

Cem Keskin Bölümümüze Arş. Gör. Olarak Atandı.

Arş. Gör. Cem Keskin, 2017 yılında Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünden mezun olmuştur. 2019 yılında Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalında yüksek lisans eğitimine başlamış, bu eğitimini 2022 yılında “Rize Gastronomik Kimliğinin Arz Yönlü Destinasyon Rekabetçiliğine Etkisinde Destinasyon İtibarının Aracı Rolü” adlı tez çalışmasını yayınlayarak tamamlamıştır. 2023 yılında Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Ana Bilim Dalında doktora eğitimine başlamıştır. Takiben 2023 yılında İstanbul Gelişim Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde Araştırma Görevlisi olarak çalışmaya başlamıştır. Bölümüz akademik kadrosuna Arş. Gör. olarak atanan Keskin'i tebrik ederek başarıların devamını diliyoruz.