Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Bölümümüze Yeni Başlayan Öğrencilerimiz Ceketlerine Kavuştu

Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları birinci sınıf öğrencileri, düzenlenen törenle şef ceketlerini teslim aldı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Türkçe ve İngilizce bölümleri olarak bu yıl üçüncüsü düzenlenen etkinlikte birinci sınıf öğrencileri şef ceketlerini bölüm başkanlarından teslim aldılar.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Kamil Kaya ve Dekan Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Görsev Sönmez'in de katıldığı etkinlik, bölüm başkanlarının yaptığı konuşmalarla başladı. Diğer senelerden farklı olarak öğrenci velilerinin de katılım gösterdiği etkinlikte Fakülte Dekanı Sn. Kaya da günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Açılış konuşmaları sonrası öğrenciler tek tek sahneye çağrıldı. Bölüm dış paydaşı White Uniform tarafından hazırlanan ve üzerlerinde öğrenci isimleri ile üniversite logosu bulunan ceketler bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nevruz Berna Tatlısu tarafından öğrencilere tek tek giydirildi.

İngilizce bölümünün de ceket giydirme töreni bittikten sonra Bölüm Başkan Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Muzaffer Çakmak tarafından tüm öğrencilere Aşçılık Andı'nın okutulmasıyla birlikte tören sona erdi.