Üniversite Gastronomi Koordinatörlüğü'ne bağlı olan UBF Gastronomi ve Mutfak Sanatları (TR) ve (İNG) bölümlerinin yanı sıra GSF Gastronomi ve Mutfak Sanatları ile MYO Aşçılık ve bu sene ilk öğrencilerini kabul eden Pastacılık ve Ekmekçilik bölümünden öğrenciler etkinliğe katılım gösterdiler.
Gastronomi Koordinatörü Doç. Dr. Serdar Egeli'nin açılış konuşmasıyla başlayan etkinlik, bölüm başkanlarının tanıtılmasıyla devam etti. Öğrenci kulübümüz Gastroart'ın yeni üye alımı da yaptığı etkinlik geleneksel pilav dağıtımı ile son buldu. Etkinlik bitiminde, dış paydaşlarımızdan White Uniform yetkilileri üniforma takımı hazırlıkları için 1. sınıf öğrencilerinin beden ölçülerini aldı.
Üniversite hayatına bu sene başlayan tüm gastronomi öğrencilerimize başarılar dileriz.