Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Gökkuşağı Koleji Öğrencileri Misafirimiz Oldu

UBF Gastronomi ve Mutfak Sanatları (TR) Bölümü olarak Gökkuşağı Koleji öğrencilerini B Blok Gastronorm mutfağımızda ağırladık.

16/12/2021 Perşembe günü saat 15:00-16:00 arasında düzenlenen etkinlikte, misafir öğrencilerimiz atölye sorumlusu Kemal Şahanlık tarafından uygulamalı makarna atölyesine alındı. Gastronomi meraklısı öğrenciler makarna hamurunun yapımından sunumuna kadar tüm süreçlere değinilen atölye sonunda, kendi yaptıkları makarnaları afiyetle yemeyi ihmal etmediler.

Düzenlenen etkinlik vasıtasıyla üniversite adayı gençlerin, alan ve üniversite hakkında fikir sahibi edinilmesi sağlanmış oldu. UBF Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü olarak, son yılların en gözde alanlarından olan gastronomi hakkında bilgi aşılamaya ve İGÜ bünyesinde yarattığımız farkları vurgulamaya devam etmekteyiz.