Uygulamalı Bilimler Fakültesi - ubf@gelisim.edu.tr

Gastronomi ve Mutfak Sanatları








 Kuzu Eti Parçalama Eğitimi


Şef Fesih Türk bölüm öğrencilerine Kuzu Eti Parçalama Eğitimi verdi.


GSY117 kodlu Temel Mutfak Teknikleri I dersi kapsamında “Kuzu Eti Workshop” etkinliği düzenlendi. Öğr. Gör. Kemal Şahanlık tarafından organize edilen ders etkinliğine Şef Fesih Türk katıldı. Sn. Türk birinci sınıf öğrencilerine kuzu etinin kullanımı hakkında genel bilgiler paylaştıktan sonra sırasıyla kesim tekniklerini ve kuzunun parçalanan etlerinin nerelerde, nasıl kullanabileceği bilgilerini aktardı. Eğiti ve uygulamalar sonrası teşekkür edilerek katılımcı şefe ilgili öğretim elemanı tarafından plaketi takdim edildi.  

 Galeri