Uygulamalı Bilimler Fakültesi - ubf@gelisim.edu.tr

Gastronomi ve Mutfak Sanatları








 Öğrencilerimiz Fotoğraf Yarışmasında Finalde


İGÜ Uygulamalı Bilimler Fakültesi TV Haberciliği ve Programcılığı Bölümü ile birlikte katılım gösterdiğimiz Anadolu Yemekleri Fotoğraf Yarışması'nda finale yükseldik.


2. sınıf öğrencimiz Şeyma Atayün'ün yaptığı ve TV Haberciliği ve Programcılığı öğrencisi Ecem Ceylan'ın fotoğrafladığı "kuzu incikli güveçte kuru fasulye" yemeği ile birlikte yine 2. sınıf öğrencimiz Murat Bağ'ın yapıp TV Haberciliği ve Programcılığı öğrencisi Şule Soylu'nun fotoğrafladığı "Afyon keşkeği üzerine kuzu incik" yemeğine ait fotoğraflar yarışmada finale kalma başarısı göstermiştir. 

Anatolia Turizm Akademisi ile Turizm Eğitimi ve Eğiticileri Derneği tarafından Anadolu mutfağının tanıtılmasına katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen ve öğrenciler ile yetişkinler başlıkları altında iki ayrı kategoride sürdürülmektedir. 

Yarışmada finale kalma başarısı gösteren öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.