Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Öğrencilerimizden Engelliler Günü Etkinliği

GastroArt Kulübü üye öğrencileri Girişimci Sporcular Kulübü'yle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde dağıtılmak üzere Gaziosmanpaşa Belediyesi Engelsiz Yaşam ve Eğitim Merkezi için şeker hamurlu kurabiyeler hazırladı.

GastroArt Kulübü üye öğrencileri, Girişimci Sporcular Kulübü ile güç birliği yaparak 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutlamak üzere Gaziosmanpaşa Belediyesi Engelsiz Yaşam ve Eğitim Merkezi için şeker hamurlu kurabiyeler hazırladı.

Girişimci Sporcular Kulübü'nün takdim ettiği hediye kurabiyeler için günleri kutlanan engelli bireyler hediyelerini kabul ederek GastroArt Kulübü üye öğrencilerine memnuniyetlerini ve teşekkürlerini ilettiler.

İstanbul Gelişim Üniversitesi olarak, taşımakta olduğumuz "toplumun her kesimine hitap ve hizmet etme" gayesi ile farklı ve spesifik faaliyetlerimize devam etmekte kararlı olduğumuzun  altını gururla çizeriz.