Uygulamalı Bilimler Fakültesi - ubf@gelisim.edu.tr

Gastronomi ve Mutfak Sanatları








 Pirge Firmasından Profesyonel Bıçak Kullanma Semineri


Pirge Firmasından Fırat Erbil Profesyonel Bıçak Kullanma Eğitimi Verdi.


13 Mart 2024 tarihinde E Blok Tusi Konferans salonunda Gastronomi ve Mutfak Sanatları ile Yeni Nesil Öğrenci Kulubü iş birliği ortaklığı ile "Profesyonel Bıçak Kullanma Eğitimi" gerçekleştirildi. Pirge Firmasından bıçak ustası Fırat Erbil'in katıldığı ve moderatörlüğünü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nevruz Berna Tatlısu'nun üstlendiği etkinliğe UBF Dekanı Prof. Dr. Kamil Kaya ve bölüm öğretim üye/elemanları, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ile Aşçılık bölüm öğrencileri katıldı. Etkinlikte bıçakların malzemesi, çeşitliliği, tipi, kullanım amaçları ve alanları hakkında detaylı bilgi aktarıldı. Seminer kapsamında öğrenciler, bu konuları soru-cevaplar ve sunumlarla detaylı bir şekilde öğrendiler. Eğitim esnasında ve sonunda sorulan sorulara ilk doğru cevap veren öğrencilere Pirge ve Indomie firmalarına  ait ödüller dağıtıldı. Etkinlik sonunda Bölüm Başkanı ve etkinlik moderatörü Dr. Öğr. Üyesi Nevruz Berna Tatlısu, başta organizasyona Yeni Nesil Öğrenci Kulubü ekibine ve Sn. Erbil'e teşekkür ederek plaket takdimi gerçekleştirildi.