Uygulamalı Bilimler Fakültesi - ubf@gelisim.edu.tr

Gastronomi ve Mutfak Sanatları








 Türk Mutfağı'nın 100.Yıl Etkinliği


Bölüm öğrencilerimiz Cumhuriyetimizin 100.yılına özel hazırladıkları Türk Mutfağı'ndan lezzetleri servis ettiler.


GSY321 Türk Mutfağı Uygulamaları dersi kapsamında "Türk Mutfağı'nın 100.Yıl Etkinliği" düzenlendi. Öğr. Gör. İbrahim Levent Demirçakmak tarafından organize edilen ders etkinliğinde öğrencilerin hazırladığı mutfağımıza özgü reçeteler banket hazırlığı sonrası sunuldu. Sn. Rektörümüz Prof. Dr. Bahri Şahin, Rektör Yard. Prof. Dr. Necmettin Maraşlı ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Kamil Kaya ve dekan yardımcısı hocalarımız da etkinliğimize katılarak Türk Mutfağımıza özgü yemeklerin tadımını yaptılar.

 Galeri