Elektronik Ticaret ve Yönetimi

Güdümlü Proje Çağrısı

Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü 2024/01 sayılı BAP Komisyon Toplantısında alınan karara istinaden Güdümlü Proje çağrısı açılmıştır. Bu proje çağrısı kapsamında "Havacılık ve Uzay, Yapay Zeka, Bulut Bilişimi ve İleri Malzemeler" alanlarındaki projelere destek verilecektir. Proje başvuru tarihleri 01.02.2024 - 30.06.2024 olup başvuru koşulları kısaca aşağıda belirtilmektedir:

• Başvurular bapsis.gelisim.edu.tr adresi üzerinden gerçekleştirilecektir.
  • Başvuru ve Destekleme İlkeleri: Güdümlü Projelere ilgili birimin Yönetim Kurulu Kararı ve Birim Amirinin (Dekan, Müdür, Bölüm Başkanı vb.) proje yürütücülüğünde başvuruda bulunulması gerekmektedir. Güdümlü Projeler AR-GE ve bilimsel çalışmalara imkân sağlayabilecek alt yapının inşası ve mevcut yapının iyileştirilmesi ve güncellenmesini içerir.
  • Değerlendirme: Değerlendirmeye alınan proje önerileri BAP Komisyon üyeleri tarafından değerlendirilir. Bu projelerde özgünlük aranmaz. İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin teknolojik, ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına katkıda bulunması beklenir.
  • Yürütme ve Sonuçlandırma Süreci: Uygulama Esasları A. Genel İlkeler / 1. Proje Başvuru ve Yürütme Süreci’nde belirtilen genel ilkeler geçerlidir.
  • Projelerde bütçe kısıtlaması olmayıp Güdümlü Projeler için destek limiti projenin kapsamı ve niteliğine göre BAP Komisyonunun önerisi ve İGÜ Üst Yönetimi’nin onayıyla belirlenecektir.