Elektronik Ticaret ve Yönetimi

İGÜ ile The University of Faisalabad arasında ikili iş birliği anlaşması imzalandı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) ve The University of Faisalabad (TUF) arasında ikili iş birliği anlaşması imzalandı. Uluslararası Değişim ve İş Birliği Koordinatörlüğü (UDİO-K) tarafından koordine edilen seremonide yapılan görüşmelerin ardından İGÜ Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin ile TUF imza yetkilisi Zahida Maqbool ikili anlaşmaya imza attı.

UDİO-K tarafından İGÜ’yü tanıtan sunum ile başlayan etkinlikte; İGÜ ve TUF arasında oluşabilecek potansiyel iş birlikleri, ortak bilimsel çalışmalar hakkında konuşmalar gerçekleşti. Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nuri Kuruoğlu, Prof. Dr. Arda Öztürkcan ve Genel Sekreter Doç. Dr. Serdar Egeli ve UDİO-K ekibi seremoniye katılım sağladı.